Motiverad till 100%!!!


Nu är jag motiverad till träning till 100%, och det känns underbart:)
Med utmärkt kost, vila och träning så tror jag till 100% att det kommer att gå som på räls.

Bloggar vidare om hur det går under processen; Mr. Vältränad 2010.








Patetiskt!

Jag läste en artikel om en sak som gjorde mig upprörd, i Sundsvalls Tidning här om dagen. Så här får du mvg i alla ämnen, stod det stort... Jag blev förbannad och rosenröd i ansiktet. Man skulle ge upp sitt liv helt och hållet och satsa på skolan enbart.. Det Sundsvalls Tidningen inte förstår är att man ger ungdomarna pretationsångest, som i slutändan kan leda till att man går i väggen och blir utbränd.

Allt handlar inte om vad du har på papper.
 
 Utan vem du är som människa.

FFS!

Stan i dag!

Har i dag varit i stan och kollat in lite kläder och julklappar med kusinen, Kristoffer och älsklingen!
Det ver riktigt kul:) Som vanligt när man träffar kusinen så blir det en massa skämt och snusk och allt möjligt:P

Efter det kom Viktorias pappa och hämtade oss och åkte till MAX och käkade:P Riktigt bra hamburgare och gott sällskap. Med andra ord en lyckad dag trots det regniga vädret!

Ciao.


PLAN B



Efter att vi att hade vaknat försent och därefter missat planet hem till Sverige, så var det ett under som skedde..
En mini buss, märkt; PLAN B, rullade in framför våra fötter... Underligt!

Undra om städerskorna blev glada?


Godmorgon, ölen!


En säng med öppnare, Tyskarna är nog törstiga dem!


Berlin- på fel sida av gatan


Eddie



För många öl, shotar, champagne, det kan nog bara Eddie veta!

Vi hängde ut flaskorna utanför(KYLNING)



Haha, måste vara den smartaste iden som funnits.. Att hänga ut plastpåsar fullt med ölflaskor utanför fönstret:)

Berlin- på fel sida av muren



Så jävvla härligt det var i Berlin<3

9/11 was an inside job


Take some American cash and fold it up. You'll discover a world of exploding and burning towers...

Proof that the 9/11 attacks were an inside job by G A R N E T.


I feel supersonic >)

Här är man igen framför datorn.. Söker- söker- söker.. JOBB! 

Frågan är vart är alla jobb? Hoppas bara att alla dagar av sökning av jobb ger någon utdelning snart!
Ska man behöva be någon slags bön varje dag? Well, det kommer när man minst anar det, precis som allt annat. I KEEP ON FIGHTING!


Pengar är vi alla i behov av för att överleva! Thats it!


Svarta tider..

Jag ska nu vägleda dem som har problem, eller har problem.. Det fanns tider då jag öppnade flaskan och la upp det andra på bordet och lät verkligheten passera förbi. Jag ville bara döva smärtan och leva i en falsk värld av eurofi, en värld utan ansvar, där jag kunde vara en person utan bekymer...

Att kunna hantera en fruktansvärd ångest och meningslöshet i en värld att svarta moln var det svåraste som fanns på denna jord. Men jag klarade det, och jag vet att det inte är omöjligt om man vill.

För drygt 1 år och 6 månader sedan blev jag deprimerad efter ett år av alkohol och hasch. Ett helt år i en annan dimension, utanför det vanliga livet. Men efter ett helt års användande så tog psyket stryk och jag hamnade i en mild psykos med inslag av total depression som inte gick att beskriva. Allt kändes så långt i från mig, jag kunde helt enkelt inte känna någon känsla i livet längre.

Jag vaknade om nätterna och vandrande omkring i min egna värld, med en ångest som var totalt övervädigad, en känsla som var obotlig just då, iallafall vad jag kände. Gråtande låg jag i min säng och såg mitt liv passera i revy, om och om igen. Jag kunde alltid trösta mig med att jag kunde ta mitt liv om jag inte klarade av det längre, eller ta något som botade smärtan. Barndomen spökade i mina tankar och det gjorde så jävla ont.

Meningslösheten och ångesten fanns som en fastgjuten tatuering i min själ. Tiden gick bara förbi än kändes det som och jag började dämpa allt det ''svarta'' med alkohol och droger igen, och jag började leva i fantasin för ett litet tag. Det var nog mitt sätt att få lugn och ro för en gång skull.

Jag fortsatte i det spåret och älskade ruset för stunden som sedan blev en total eftersmäll, när man vaknade upp på söndagarna med en bitande ångest och meningslöshet i kroppen, som var fruktansvärt. Jag var så långt i från livet man kunde vara. Det var sådana söndagar jag kallade ''Sunday morning call''.

Månaderna gick och jag hamnade längre och längre ner på den totalt värdelösa botten. Jag slutade att gå till både läkare och psykolog. Jag var rädd för att inse hur jävla dåligt jag igentligen mådde, och lät bara det få rulla på.
Jag ansåg att jag hade min egen medicin, alltså, alkohol och droger, som jag kunde bedöva mina tankar och mitt mående med. Innerst inne, någonstans innanför pannbenet så visste jag det inte skulle hålla i längden, men det tänkte jag inte på i den stunden då allt var som värst. Det vart min vändpunkt.

Efter ett tag så kom mamma på mig med drogerna och jag släppte garden jag hade haft under en lång tid. Jag var nästan mer lättad en arg, eftersom att min själ skrek på hjälp, så jag såg min chans här och nu, just i denna sekund. Men drickandet fortsatte jag med och samma veva när allt kom fram träffade jag Viktoria. Hon var det vackraste jag sett, hon var min framtid, tänkte jag för mig själv.

Jag fortsatte dricka, och det gick ut över nära och kära, främst Viktoria. Jag var bara en barslig kille som ville slippa det verkliga och fly iväg till min trygga värld. Jag var ett stort ego när Viktoria och familjen stöttade mig, jag tänkte verkligen bara på mig själv.

Jag nådde stupet och vart totalt utbränd, jag var verkligen på den totala botten nu. Det fick min flickvän stå ut med under en tid, vilket jag ångrar i dag. Jag vart sjukskriven och började kämpa med mig själv påriktigt. Och det fick resultat, faktiskt bättre än jag förväntat mig. Jag slutade med alkoholen och lungnande tabletter och blev helt fri från det som en gång i tiden var min flyktväg.

Jag började gå till psykologen, och kämpade verkligen på med mig själv. Jag använde styrketräningen till min eurofi, och gör det än i dag och det är underbart.

Nu efter 5 månader av kämpan så lever jag ett liv jag uppskattar och tycker om, men har också mina små svackor. Jag kämpar fortfarande lite med tankar, men kan hantera dem på ett mycket bättre sätt. Förr kunde jag verkligen inte det.

Nu när jag tänker tillbaka är jag verkligen stolt över mig själv. Att jag kunnat ta mig dit jag är i dag, det är tackvare min vilja jag hade, men också tack vare Viktoria och min familj. Utan er hade jag nog inte varit där jag är i dag. Tack för allt stöd jag fått. Jag älskar er så otroligt mycket.

Kom i håg att en dålig känsla aldrig varar förevigt. Om du verkligen ger dig fan på att du ska må bra, så kommer du att göra framsteg, hur hopplöst det än verkar för stunden, så lovar jag att det går.


Skrivet av: Sebastian Brundin. '' En känsla varar aldrig förevigt''



A Big satan


SAVE THEM


Veckans torra humor!!

Frun ringer maken på jobbet:  "Älskling! Jag har vunnit 3 miljoner på Lotto! Skynda dig hem och packa!"

"Vad kul! Vad ska jag packa? Sommar eller vinter kläder?"

"Jag skiter i vilket bara du är ute ur huset före klockan tre!"




I affären: "Hej! Jag skulle vilja ha en slips som matchar min ögonfärg."
"Tyvärr, jag är ledsen. Vi har ingenting i blodsprängt för närvarande."





Nisse visar stolt upp sitt nya hem för några av sina vänner.
"Jag har inrett det helt efter eget huvud"
"Ja, det verkar lite tomt!"

Kul jul

För en tid sedan föreslog kanadensiska forskare att männen borde se över sin ölkonsumtion. Till grund för detta uttalande låg en undersökning som visar att öl innehåller kvinnliga könshormoner.

Forskarna drog därmed slutsatsen att män som dricker stora mängder öl förvandlas till kvinnor, men för att se om detta stämde gjorde de en test. Den gick ut på att hundra män fick dricka vardera sex stycken 50 cl ölglas och det visade sig mycket riktigt att 100% av männen:

  • Gick upp i vikt.
  • Blev överdrivet emotionella.
  • Pratade överdrivet mycket och innehållslöst.
  • Inte kunde köra bil.
  • Skulle argumentera över minsta lilla sak.
  • Klarade inte av att tänka rationellt.
  • Vägrade be om ursäkt när de hade fel.
Inga fler undersökningar är planerade.

Från Mr till Ms


A fucking D-store


Oj, nu börjar roiderna ta.



Efter 1 års träning!

FOKES


Galen man!



Den här dåren skulle man inte vilja träffa på när mörkret faller..

lördagz-gott

Här ligger man i sänges, nerkrupen som en liten katt brevid en sovande flickvän. Luften man andas in är hennes andetag och lukten av Catrins & Mats, matlagande.. Finns det något bättre? Nej, jag tror inte det. Snart är det dags för något gott till middagen och det ser jag fram emot;) Efter det lär det bli mys framför tv:n och en massa godsaker. MuuMs!

Ciao!


BEVILJAT!

Yees. Jag beviljad bidrag!! Nu kan man vara lugn om natten, medans man söker jobb.

ÖVERLYCKLIG!

CIAO, FEllows!


Precis hemkommen!



Så här såg det ut i Sundsvall den här lördagen!

FEL!

Jag tycker vi borde satsa mer på JOBB i Sverige. Varför ska vi skicka ner en massa soldater till Afghanistan? Det är inte vårat problem.. Eller varför satsa på massa konstiga saker istället för att satsa pengar på jobben?

Vi bygger om vägar, skolor, hus, för att vi anser att allt ska se lite nyare ut. Hm.. Varför inte skippa allt onödigt skit nu i tider som dessa och i stället lägga ner allt på JOBB åt arbetslösa, och ta det andra sedan.

FFS!

Underbar lördag

Nu ska man ut och gå i det vackara vädret med min underbara flickvän. Alltid bra att passa på, eftersom att vädret har varit rent av piss här uppe:) BTW, måste berätta att jag hade en sån äcklig mardröm i natt, totalt sjuk. Men livet går vidare utanför drömandet...

Ha en underbar lördag ni andra där ute!

CIAO""!!""

Cheifz



Jag och muster!

3



Fan man ser ju ut att vara en 10 åring som precis fått sina julklappar på julafton.

In i dimman!



7 öl senare någonstans mitt i sverige! Haha..

'' LIVE 4 EVER ''


BEST



Älskar dem så jäävla mycket!

Oasis- One Way Road

http://www.youtube.com/watch?v=oBmCNmHeT1M

Porr på kommunens datorer

Jönköpings kommun har kartlagt surfvanor

"Resultatet är nedslående"

Publicerad 18 november 2009 - 16:42
Uppdaterad 18 november 2009 - 16:53

 

Jönköping kommuns datorer används till fildelning och till att surfa in på sajter om till exempel sex och hacking.
- Helt oacceptabelt, säger stadsdirektören Martin Andrae.

Jönköpings kommun har under en månad mätt internetanvändningen på sina 8000 datorer. Mätningen visar att anställda och elever som använder datorerna i stor utsträckning ägnar sig åt olämplig internetanvändning.

Enskilda individer har inte kartlagts men undersökningen visar att 1300 timmar per månad används till sådant som inte ha något att göra med arbetet eller undervisningen.

Åttio procent av nätkapaciteten används till fildelning, det mesta sker i undervisningsnätet, och sajter om sex, spel, hacking, rasism och vapen har besökts.

Många som använder kommunens nät surfar också via sajter som gör det omöjligt att spåra vidare på vilka sajter de klickar in sig på. Mätningarna har dessutom visat att kommunnätet innehåller fler så kallade sovande agenter som kan fjärrstyras utifrån av hackers och användas för att kapa en stor mängd datorer

- Nu kommer vi att skaffa verktyg som stoppar den här olämpliga användningen av internet, säger Janne Dicander som är IT-chef i Jönköpings kommun.


Så jävla snygga!!


Skickliga?


SVININFLUENSAN. bara en myt?



ÄR DET VERKLIGEN SÅ ALLVARLIGT SOM TIDNINGARNA SKRIVER?

Hatar att saker ska ta sådan tid..

Fan vilken tid det ska ta för försäkringskassan att fixa fram pengar... Fan vad jag hatar dem.! Samma med socialen, när man har blivit uppsagd och söker jobb som bara fan, så ska det ta sådan tid att få svar om man är berättigad till socialbidrag. Vad är detta för samhälle! FAN!


Till 100%

Somliga som måste poängtera andra är sorliga människor på ett dåligt sätt, är sorliga!


Utgång i Sundsvall:)

mm-mm. En riktigt härlig kväll med grabbarna och brudsen på Memento Palace i Sundsvall:) Eftersom att jag har flyttat till Sundsvall nu så var det på tiden att man visade Stockholmarnas ADHD för norrborna. Men som sagt, detta måste vi göra om.. !


Vart är hjärnan?


Spanien 2009



Spanien 2009. Jag och älsklingen ligger och steker med rapsolja på huden. (efter några dagar i solen var man lite solbränd)..

Marseille 2008



Marseille 2008 med Romeo. Det spårade ju ibland, haha!


Underbart!



Studenten 2009! Jag säger bara, äntligen!

GÖR DETTA NU!


yr

<a href="http://www.korkortsfragor.com" target="_blank">Länktext</a>


Ganska mycket pengar?



Ojojo. Jag ringde ner till Asien, för att ta reda på hur mycket pengar det var, då vi konstaterade att det var ungefär 74,52 SEK.
SNACKA OM ATT VALUTAN ÄR DÅLIG DÄR NERE.


Ner på gymet och pumpa;)

Snart ska man ner på gymet och pumpa rygg och ben, ska bli underbart!

UUNDERBART! :)

Hare gott.

RSS 2.0